Oproep werk- en focusgroepen

Zin om te helpen in een werkgroep of focusgroep? Welkom!

Wil je een kleine eenmalige taak opnemen tijdens het jaar? Of wil je je op constante basis inzetten voor een bepaalde taak? Dan kan je de volgende pagina ingevuld doormailen naar info@jazzmijn.be of ze achterlaten bij jazzmijn. Wij contacteren jullie voor het geven van meer informatie.            

We werken vanaf dit jaar met werkgroepen en focusgroepen. We lichten het even toe:

Een werkgroep is ‘iets’ van korte of bepaalde duur.

BV: workshops organiseren, mee in team show kruipen, meehelpen aan de organisatie van de eetdagen of enkel tijdens de eetdagen,… Kortom, iets dat komt en weer gaat.

Daarnaast gaan we werken met focusgroepen om de werking van onze vereniging te verbeteren en letterlijk te focussen op bepaalde zaken.

Bijvoorbeeld focusgroep: jeugd. Een groep die bestaat uit jongeren, en zich focust op jongeren binnen onze vzw. Zij mogen hun visie geven op zaken als: hoe bereiken we meer jeugd bij de eetdagen? Richten bijvoorbeeld een Tik Tok-account op, wat missen zij voor de jeugd bij Jazzmijn? Hoe kunnen we daarop inzetten op lange termijn?

Focusgroepen hebben dus een functie op langere termijn.De leden van de focusgroepen kunnen betrokken worden bij werkgroepen. Bijvoorbeeld een lid van focusgroep jeugd kan een wisselwerking hebben bij werkgroep ‘show’.

Samenkomsten: je komt met de groep samen in functie van de activiteit/focus die je mee ondersteunt.

Hou er rekening mee dat we op zoek zijn naar mensen die stukjes van deze acties/taken/activiteiten opnemen. Het is niet de bedoeling dat al het werk op één iemand z’n schouders rust. Veel handen maken licht werk en vooral: meer plezier! 🙂

Aarzel niet om contact op te nemen indien je vragen hebt.
Bekijk HIER alle werk- en focusgroepen